Paninnguaq Lind Jensen udstiller i Katuaq

pljudstilling

I forbindelse Arctic Winter Games kulturarrangementer præsenterer AWG2016 og Katuaq udstillingen ”Lightsource and Hybrids” af Paninnguaq Lind Jensen.

Der er fernisering på udstillingen lørdag 5. marts 2016 kl. 12:00 i Katuaqs udstillingsområde. Udstillingen kan ses i perioden 5. marts til og med 29. marts.

Paninnguaq Lind Jensen fortæller om udstillingen::

»Min udstilling inkluderer malerier med en masse forskellige farvekombinationer, og elementer genkendelige fra de ting vi til dagligt ser i samfundet, præsenteret i andre sammenhænge. Dette for at få folk til at de tingene i et Andet perspektiv. Her snakker jeg om, at folk med det samme referer til Mytologiske væsner, samt genstande vi kender fra vores kultur. Mytologien er gået hen og blevet helligt og hvad der før var almene værktøjer er nu symboler, for ikke at sige ikoner i ordets oprindelige betydning. Jeg vil med min udstilling vise mine visioner. Jeg vil vise hvordan vores kultur og samfund har været, og stadigvæk er, kilder til inspiration for mig og min kreativitet, og genkræve det faktum, at kunst sagtens kan være mere end ulo ́er, nationaldragter, avittat og det grønlandske natur. Hensigten er at gøre det, uden egentlig at bevæge mig så langt væk fra det udtryk, vi kender og identificeret os med, og som er med til at forme vores kultur«.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone