Forårets trends

foraarsmode

Er du i tvivl om, hvad der bliver et hit her i foråret? Er du usikker på, hvilke farver du skal tage på? Eller i tvivl om stilen? Læs med her og hør hvad de lokale modebutikker i Nuuk foreslår dig.

Inuit Quality Clothes
– Der kommer rigtig mange farver, så der er stor mulighed for selv at vælge, fortæller Anika Sørensen, butiksleder i Inuit Quality Clothes.

– Der er mange natur, pastel og pudder farver og så kommer der meget med ruskind, pels og læder. Og det sporty look fortsætter lidt endnu.

In Fashion
– Den afslappede 70’er stil kommer igen med rolige farver, trompet bukser, rullekraver, strik, hatte og støvler med bred hæl. Farvene vil være hvid, brun mørkeblå og mint, siger butiksejer Hanne Lisa Berthelsen.

  Når det kommer til det lidt mere stilfulde vil vi se farverne rød og koboltblå. Der vil også være både striber og tern.

Qiviut
– Vores produktioner i moskus uld og sælskind følger jo ikke sådan den almindelige trend i modebranchen, siger butiksejer Anita Høegh.

– For vores vedkommende tror jeg, at det der rykker mest for os i foråret er dels vores nye jakker i sælskind/uld samt de moskus produkter, som indgår i vores Care Serie som fx knævarmere, halsedisser, albuevarmere samt vores babyserie.

Ittuwoman
– 70’er stilen kommer igen med trompetbukser, pastelfarver og chunky hæle, fortæller butiksleder, Randi Christensen.

– Du vil også kunne finde en masse ruskind og frynser – og så kommer hatte igen!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone