Ambitiøst AWG2016 kræver frivillige

awg2maaneder

 På baggrund af et ambitiøst sports- og kulturprogram for AWG2016 er der nu lagt vagtplaner for de frivilliges arbejde lige op til, under og lige efter legene.

Om 8 uger kommer over 2.000 gæster til Nuuk i forbindelse med afholdelsen af Grønlands største event. Værterne og alle involverede har rigtig travlt med at få brikkerne til at falde på plads, så det hele er klart til legene. En af disse ting er, at lave en detaljeret vagtplan for hvor mange frivillige der skal lave hvad og hvornår.

Vagtplanen er nu lavet og den har vist at omtrent 1700 frivillige skal dække de mange vagter der er planlagt. Der er god interesse for at engagere sig frivilligt og være en del af projektet, men der er stadig brug for flere folk.

– Jeg er overbevist om, at AWG2016 legene vil bringe nye venskaber og uforglemmelige oplevelser med sig. Kære medborger, grib chancen og vær en del af et helt specielt arrangement. Vi har brug for jer og I kan prøve kræfter med noget velkendt i anderledes rammer eller noget helt nyt, lyder opfordringen fra borgmester Asii Chemnitz Narup, som er formand for Host City (værterne).

Sidste frist for at tilmelde sig som frivillig er den 31. januar. Grunden til at folk skal tilmelde sig senest denne dato er, at der skal indhentes straffe- og børneattest på alle der skal være frivillige i perioden 29. februar – 16. marts.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone