1000 frivillige har nu meldt sig til AWG2016

mette-s-770
Mette Steenholdt, komiteformand for rekruttering

Arctic Winter Games 2016 har i denne uge rundet et skarpt hjørne. Kristian Sakæussen kan bryste sig med at være skrevet op som frivillig nummer 1000.

»Jeg meldte mig i forgårs, da der var nogen nede på skolen (Niuernermik Ilinniarfik) fra AWG2016«, fortæller han. Kristian Sakæussen er ikke i tvivl om, hvorfor han vil være frivillig for AWG2016. »Det er spændende og jeg vil gerne møde nye mennesker, og prøve noget nyt. Vi skal vise hvad Grønland kan«.

Frivillige har meldt sig i store tal, da rekrutteringskomiteen i AWG2016 i de seneste uger har holdt oplæg på Ilimmarfik, GUX, Ilisimatusarfik, Niuernermik Ilinniarfik og flere virksomheder.

kristian-s-770

Kristian Sakæussen

Meld Jer i god tid

»Helt fra starten af rekrutteringskomiteens arbejde i efteråret 2014, har vi troet på og godt vidst, at vi nok skulle nå at få ca. 1500 frivillige inden udgangen af januar 2016«, siger Mette Steenholdt, komiteformand for rekruttering.

»Vi oplever, at folk gerne vil være frivillige, men en del vil også gerne vente med at tilmelde sig, da de lige skal have det vendt med arbejdet, hjemmet, komme tættere på og have styr på logistikken, hvis det er børnefamilier. Men der er et stort logistisk arbejde omkring vagtplaner, bestilling af frivilliguniformer, koordineringen af kurser og sidst men ikke mindst screeningsprocessen. Der skal passes godt på en masse unge mennesker under AWG2016, og derfor skal frivillige have en ren børne- og straffeattester for at være med under legene.« Derfor opfordrer rekrutteringskomitéen frivillige til at melde sig i god tid.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone